• Belangrijke mededeling! Met ingang van heden is ons WHATSAPP NUMMER veranderd naar 0182 - 20 00 11.
  Wilt u ons liever bellen? Dat kan op ons bekende nummer 0182 - 20 00 11. Uiteraard blijven we ook per e-mail bereikbaar op info@deleukstetandartsvangouda.nl

 • Uw Tandarts

  Uw tanden in vertrouwde handen

  Bijna nergens voel je je als patiënt zo ‘overgeleverd’ aan de deskundigheid en zorg van een ander als bij de tandarts. Daarom vinden wij het heel belangrijk dat er ook echt een vertrouwensrelatie tussen u en uw behandelaar ontstaat. Dat vertrouwen wordt uiteraard gevoed door de bewezen deskundigheid van uw behandelaar. Maar ook door de wijze waarop uw tandarts u voorlicht, voorbereidt en met u overlegt.

  ‘Eerst luisteren, dan boren’ is ons devies

  Vandaar dat we zoveel aandacht schenken aan het samen met u uitstippelen van een behandelplan. Een plan waarin uw persoonlijke wensen, verwachtingen, gevoeligheden en (financiële) omstandigheden nadrukkelijk meegenomen worden.

  Patiënt worden

  Wilt u patiënt worden? Wij nemen zowel nieuwe patiënten aan bij de tandarts als bij de mondhygiënist. Schrijft u zich in via:

  E: info@deleukstetandartsvangouda.nl
  T: 0182 - 20 00 11

  In de praktijk gaat het vaak om teamwork

  Goed om te weten: uw tandarts maakt deel uit van een heel team van specialisten op het gebied van tandheelkundige zorg. Zo vindt u bij ons bijvoorbeeld ook een tandtechnieker en mondhygiënist. Zijn we naast de gewone, reguliere tandheelkundige zorg ook gespecialiseerd in cosmetische ingrepen. En beschikken we zelfs over een anesthesioloog en pijnspecialist die met zijn eigen narcose team ervoor zorgt dat u geen pijn hoeft te lijden.

  Ons team

  De leukste Tandarts van Gouda werkt met teamleden die ieder een eigen functie vervullen. Zo kunnen wij u alle tandheelkundige zorg verlenen. In onze praktijk wordt u, in principe, door een vaste behandelaar geholpen. Ons team bestaat o.a. uit:

  Mevr. Drs. S. Kazemi

  Tandarts

  Mevr. Drs. O van Vliet

  Tandarts

  Mevr. Bianca Kleijbeuker

  Praktijkmanager

  Mevr. Shadi Roushanbin

  Mondzorgkundige

  Tessa

  Paro-preventie medewerker

  Wilma

  Tandartsassistent

  Peta

  Tandartsassistent

  Annette

  Tandartsassistente

  Ivana

  Preventiemedeweker

  Marion

  Tandartsassistent en Baliemedewerker

  Jolanda

  Baliemedewerker

  Maak een afspraak

  Kennismaken, behoefte aan een second opinion of meteen maar een afspraak maken? Laat hier uw gegevens achter, dan wordt u zo spoedig mogelijk teruggebeld om een datum te prikken.

  De Leukste Tandarts van Gouda

  De tandarts en het team van De Leukste Tandarts van Gouda bieden u zorg, persoonlijke aandacht en adviezen voor uw mond en gebit. Want goede mondverzorging is belangrijk. Voor een eerste indruk èn voor uw gezondheid.

  Contactgegevens

  Willem Barentszlaan 26
  2803 XP Gouda

  0182 - 20 00 11
  info@deleukstetandartsvangouda.nl
    0182 - 20 00 11 (alleen WhatsApp)