Uw Tandarts

Uw tanden in vertrouwde handen

Bijna nergens voel je je als patiënt zo ‘overgeleverd’ aan de deskundigheid en zorg van een ander als bij de tandarts. Daarom vinden wij het heel belangrijk dat er ook echt een vertrouwensrelatie tussen u en uw behandelaar ontstaat. Dat vertrouwen wordt uiteraard gevoed door de bewezen deskundigheid van uw behandelaar. Maar ook door de wijze waarop uw tandarts u voorlicht, voorbereidt en met u overlegt.

‘Eerst luisteren, dan boren’ is ons devies

Vandaar dat we zoveel aandacht schenken aan het samen met u uitstippelen van een behandelplan. Een plan waarin uw persoonlijke wensen, verwachtingen, gevoeligheden en (financiële) omstandigheden nadrukkelijk meegenomen worden.

Patiënt worden

Wilt u patiënt worden? Wij nemen zowel nieuwe patiënten aan bij de tandarts als bij de mondhygiënist. Schrijft u zich in via:

E: info@deleukstetandartsvangouda.nl
T: 0182 - 20 00 11

In de praktijk gaat het vaak om teamwork

Goed om te weten: uw tandarts maakt deel uit van een heel team van specialisten op het gebied van tandheelkundige zorg. Zo vindt u bij ons bijvoorbeeld ook een tandtechnieker en mondhygiënist. Zijn we naast de gewone, reguliere tandheelkundige zorg ook gespecialiseerd in cosmetische ingrepen. En beschikken we zelfs over een anesthesioloog en pijnspecialist die met zijn eigen narcose team ervoor zorgt dat u geen pijn hoeft te lijden.

Ons team

De leukste Tandarts van Gouda werkt met teamleden die ieder een eigen functie vervullen. Zo kunnen wij u alle tandheelkundige zorg verlenen. In onze praktijk wordt u, in principe, door een vaste behandelaar geholpen. Ons team bestaat o.a. uit:

Mevr. Drs. S. Kazemi

Tandarts

Mevr. Drs. O van Vliet

Tandarts

Mevr. Bianca Kleijbeuker

Praktijkmanager

Mevr. Shadi Roushanbin

Mondzorgkundige

Tessa

Paro-preventie medewerker

Wilma

Tandartsassistent

Peta

Tandartsassistent

Annette

Tandartsassistente

Ivana

Preventiemedeweker

Marion

Tandartsassistent en Baliemedewerker

Jolanda

Baliemedewerker

Maak een afspraak

Kennismaken, behoefte aan een second opinion of meteen maar een afspraak maken? Laat hier uw gegevens achter, dan wordt u zo spoedig mogelijk teruggebeld om een datum te prikken.

De Leukste Tandarts van Gouda

De tandarts en het team van De Leukste Tandarts van Gouda bieden u zorg, persoonlijke aandacht en adviezen voor uw mond en gebit. Want goede mondverzorging is belangrijk. Voor een eerste indruk èn voor uw gezondheid.

Contactgegevens

Willem Barentszlaan 26
2803 XP Gouda

0182 - 20 00 11
info@deleukstetandartsvangouda.nl
  06 55 46 08 54 (alleen WhatsApp)