• Belangrijke mededeling! Met ingang van heden is ons WHATSAPP NUMMER veranderd naar 0182 - 20 00 11.
  Wilt u ons liever bellen? Dat kan op ons bekende nummer 0182 - 20 00 11. Uiteraard blijven we ook per e-mail bereikbaar op info@deleukstetandartsvangouda.nl

 • Cosmetisch

  Beter voor de dag met een mooie lach

  Uw tanden bepalen voor een groot deel de uitstraling van uw gezicht. Geen wonder dus dat we niet alleen veel aandacht besteden aan de gezondheid van uw gebit, maar ons er ook op hebben toegelegd om uw gebit op z’n voordeligst te laten uitkomen.

  Een kroon op ons werk, of…?

  Zowel het plaatsen van kronen, implantaten, facings of bruggen, als het voorschrijven van een beugel of het bleken van uw tanden behoren in principe tot de mogelijkheden. Overigens gaat het bij sommige van deze ingrepen vaak niet alleen om een louter cosmetische ingreep, maar is de behandeling tevens preventief noodzakelijk om latere klachten te voorkomen of de functionaliteit en conditie van uw gebit te verbeteren.

  Patiënt worden

  Wilt u patiënt worden? Wij nemen zowel nieuwe patiënten aan bij de tandarts als bij de mondhygiënist. Schrijft u zich in via:

  E: info@deleukstetandartsvangouda.nl
  T: 0182 - 20 00 11

  Het complete plaatje

  Vraag ons gerust welke behandeling of oplossing in uw specifieke geval de beste resultaten oplevert. Wij nemen er graag de tijd voor om u uitgebreid voor te lichten over de verschillende opties, de duur en het te verwachten verloop van de door u gewenste behandeling, en de kosten die een dergelijke ingreep met zich meebrengt.

  Maak een afspraak

  Kennismaken, behoefte aan een second opinion of meteen maar een afspraak maken? Laat hier uw gegevens achter, dan wordt u zo spoedig mogelijk teruggebeld om een datum te prikken.

  De Leukste Tandarts van Gouda

  De tandarts en het team van De Leukste Tandarts van Gouda bieden u zorg, persoonlijke aandacht en adviezen voor uw mond en gebit. Want goede mondverzorging is belangrijk. Voor een eerste indruk èn voor uw gezondheid.

  Contactgegevens

  Willem Barentszlaan 26
  2803 XP Gouda

  0182 - 20 00 11
  info@deleukstetandartsvangouda.nl
    0182 - 20 00 11 (alleen WhatsApp)