• Belangrijke mededeling! Met ingang van heden is ons WHATSAPP NUMMER veranderd naar 0182 - 20 00 11.
  Wilt u ons liever bellen? Dat kan op ons bekende nummer 0182 - 20 00 11. Uiteraard blijven we ook per e-mail bereikbaar op info@deleukstetandartsvangouda.nl

 • Angst reductie

  Bang voor de tandarts?

  Schrik niet: maar liefst veertig procent van de Nederlandse volwassenen zegt bang te zijn voor een bezoek aan de tandarts. En misschien wel een nog groter percentage van de kinderen. Bovendien is zo’n twaalf procent echt extreem angstig. En durven 900.000 mensen helemaal niet een behandeling te ondergaan.
  Dat is dus een heel serieus probleem voor u en uw gezondheid, als u tot deze groep behoort. Want u snapt ook wel dat gebitsproblemen niet vanzelf weggaan, maar de vervelende neiging hebben om erger te worden.

  Bouwen aan vertrouwen. Stapje voor stapje

  Onze praktijk is er speciaal op getraind om die angst voor de tandarts, voor pijn en het gevoel van ‘out of control’ zijn van u (of uw kind) zoveel mogelijk weg te nemen. Hoe?
  Door goed te luisteren naar wat uw vervelende ervaringen zijn, wat u onprettig vindt en waarvoor u nu eigenlijk bang bent. Door telkens kleine stapjes in het behandeltraject te nemen en u daar steeds goed op voor te bereiden. En door u in staat te stellen op elk moment uw grenzen aan te geven.

  Patiënt worden

  Wilt u patiënt worden? Wij nemen zowel nieuwe patiënten aan bij de tandarts als bij de mondhygiënist. Schrijft u zich in via:

  E: info@deleukstetandartsvangouda.nl
  T: 0182 - 20 00 11

  Pijn hoeft niet

  Hebt u vervelende ervaringen gehad of een lage pijndrempel? Dan kunt u bij ons met een gerust hart een gedeeltelijke of zelfs gehele verdoving door onze narcosespecialist ondergaan, zodat u niet voor pijn hoeft te vrezen.

  Maak een afspraak

  Kennismaken, behoefte aan een second opinion of meteen maar een afspraak maken? Laat hier uw gegevens achter, dan wordt u zo spoedig mogelijk teruggebeld om een datum te prikken.

  De Leukste Tandarts van Gouda

  De tandarts en het team van De Leukste Tandarts van Gouda bieden u zorg, persoonlijke aandacht en adviezen voor uw mond en gebit. Want goede mondverzorging is belangrijk. Voor een eerste indruk èn voor uw gezondheid.

  Contactgegevens

  Willem Barentszlaan 26
  2803 XP Gouda

  0182 - 20 00 11
  info@deleukstetandartsvangouda.nl
    0182 - 20 00 11 (alleen WhatsApp)