• Belangrijke mededeling! Met ingang van heden is ons WHATSAPP NUMMER veranderd naar 0182 - 20 00 11.
  Wilt u ons liever bellen? Dat kan op ons bekende nummer 0182 - 20 00 11. Uiteraard blijven we ook per e-mail bereikbaar op info@deleukstetandartsvangouda.nl

 • Mondhygiëne

  Goed onderhoud voorkomt problemen

  Regelmatig en goed poetsen en flossen voorkomt tandvleesontstekingen en houdt uw gebit gezond. Ook als u last hebt van…

  • een slechte adem
  • een droge mond
  • tandsteen of aanslag
  • bloedend of jeukend tandvlees
  • loszittende tanden of kiezen
  • gevoelige tandhalzen of teruggetrokken tandvlees

  … is het verstandig om een afspraak met onze mondhygiënist of preventieassistent te maken. Deze adviseert u over goed gebitsonderhoud en mondverzorging, en reinigt uw gebit grondig.

  Patiënt worden

  Wilt u patiënt worden? Wij nemen zowel nieuwe patiënten aan bij de tandarts als bij de mondhygiënist. Schrijft u zich in via:

  E: info@deleukstetandartsvangouda.nl
  T: 0182 - 20 00 11

  Stuur uw peuter op poetsles

  Zo’n bezoek aan de mondhygiënist is ook voor uw kind erg belangrijk. Al vanaf het tweede jaar nemen wij uw peuter bij de eerste controle op een aansprekende manier mee in de wereld van tandjes, tandpasta en poetsen. Zodat het kind straks met veel plezier poetst en trots is op z’n stralend witte tanden!

  Verder wordt de behandeling van kinderen tot 18 jaar vergoed vanuit de basisverzekering. De behandeling is dus kosteloos.

  Maak een afspraak

  Kennismaken, behoefte aan een second opinion of meteen maar een afspraak maken? Laat hier uw gegevens achter, dan wordt u zo spoedig mogelijk teruggebeld om een datum te prikken.

  De Leukste Tandarts van Gouda

  De tandarts en het team van De Leukste Tandarts van Gouda bieden u zorg, persoonlijke aandacht en adviezen voor uw mond en gebit. Want goede mondverzorging is belangrijk. Voor een eerste indruk èn voor uw gezondheid.

  Contactgegevens

  Willem Barentszlaan 26
  2803 XP Gouda

  0182 - 20 00 11
  info@deleukstetandartsvangouda.nl
    0182 - 20 00 11 (alleen WhatsApp)