Mondhygiëne

Goed onderhoud voorkomt problemen

Regelmatig en goed poetsen en flossen voorkomt tandvleesontstekingen en houdt uw gebit gezond. Ook als u last hebt van…

  • een slechte adem
  • een droge mond
  • tandsteen of aanslag
  • bloedend of jeukend tandvlees
  • loszittende tanden of kiezen
  • gevoelige tandhalzen of teruggetrokken tandvlees

… is het verstandig om een afspraak met onze mondhygiënist of preventieassistent te maken. Deze adviseert u over goed gebitsonderhoud en mondverzorging, en reinigt uw gebit grondig.

Patiënt worden

Wilt u patiënt worden? Wij nemen zowel nieuwe patiënten aan bij de tandarts als bij de mondhygiënist. Schrijft u zich in via:

E: info@deleukstetandartsvangouda.nl
T: 0182 - 20 00 11

Stuur uw peuter op poetsles

Zo’n bezoek aan de mondhygiënist is ook voor uw kind erg belangrijk. Al vanaf het tweede jaar nemen wij uw peuter bij de eerste controle op een aansprekende manier mee in de wereld van tandjes, tandpasta en poetsen. Zodat het kind straks met veel plezier poetst en trots is op z’n stralend witte tanden!

Verder wordt de behandeling van kinderen tot 18 jaar vergoed vanuit de basisverzekering. De behandeling is dus kosteloos.

Maak een afspraak

Kennismaken, behoefte aan een second opinion of meteen maar een afspraak maken? Laat hier uw gegevens achter, dan wordt u zo spoedig mogelijk teruggebeld om een datum te prikken.

De Leukste Tandarts van Gouda

De tandarts en het team van De Leukste Tandarts van Gouda bieden u zorg, persoonlijke aandacht en adviezen voor uw mond en gebit. Want goede mondverzorging is belangrijk. Voor een eerste indruk èn voor uw gezondheid.

Contactgegevens

Willem Barentszlaan 26
2803 XP Gouda

0182 - 20 00 11
info@deleukstetandartsvangouda.nl
  06 55 46 08 54 (alleen WhatsApp)