• Belangrijke mededeling! Met ingang van heden is ons WHATSAPP NUMMER veranderd naar 0182 - 20 00 11.
  Wilt u ons liever bellen? Dat kan op ons bekende nummer 0182 - 20 00 11. Uiteraard blijven we ook per e-mail bereikbaar op info@deleukstetandartsvangouda.nl

 • Tandtechniek

  Slaapverstoorders: snurken en apneu

  Een goede nachtrust is van groot belang voor uw welbevinden, uw functioneren, uw gezondheid en relatie. Die nachtrust kan flink verstoord worden wanneer u of uw partner snurkt of aan slaapapneu lijdt.

  Snurken wordt veroorzaakt doordat in ontspannen toestand de zachte weefsels van de keelholte (de wanden van de keelholte, tongspier, huig en het zachte gehemelte) naar beneden zakken, de luchttoevoer blokkeren en bij het inademen gaan trillen. Ook bij het Obstructief SlaapApneuSyndroom (OSAS) ligt de oorzaak van de ademhalingsstoring in de obstructie van de luchtwegen.

  Een beugel op maat

  Het trillen of vibreren van het zachte weefsel kan in veel gevallen voorkomen worden door met behulp van een snurkbeugel of apneubeugel de onderkaak licht naar voren te duwen. Om het draagcomfort en de effectiviteit van de beugel te verhogen, maakt onze tandtechnieker zo’n beugel voor u op maat op basis van een afdruk van uw tanden. Daarnaast kunt u de beugel ook zelf verstellen.

  Patiënt worden

  Wilt u patiënt worden? Wij nemen zowel nieuwe patiënten aan bij de tandarts als bij de mondhygiënist. Schrijft u zich in via:

  E: info@deleukstetandartsvangouda.nl
  T: 0182 - 20 00 11

  Voorkom slijtage door tandenknarsen

  Ook tandenknarsen (bruxisme) kan voor irritatie bij uw (bed)partner zorgen en bovendien ernstige klachten en gebitsschade veroorzaken. Om slijtage tegen te gaan maakt de tandtechnieker voor u desgewenst een zogenaamde opbeetplaat die perfect op het bovengebit past.

  Maak een afspraak

  Kennismaken, behoefte aan een second opinion of meteen maar een afspraak maken? Laat hier uw gegevens achter, dan wordt u zo spoedig mogelijk teruggebeld om een datum te prikken.

  De Leukste Tandarts van Gouda

  De tandarts en het team van De Leukste Tandarts van Gouda bieden u zorg, persoonlijke aandacht en adviezen voor uw mond en gebit. Want goede mondverzorging is belangrijk. Voor een eerste indruk èn voor uw gezondheid.

  Contactgegevens

  Willem Barentszlaan 26
  2803 XP Gouda

  0182 - 20 00 11
  info@deleukstetandartsvangouda.nl
    0182 - 20 00 11 (alleen WhatsApp)