• Belangrijke mededeling! Met ingang van heden is ons WHATSAPP NUMMER veranderd naar 0182 - 20 00 11.
  Wilt u ons liever bellen? Dat kan op ons bekende nummer 0182 - 20 00 11. Uiteraard blijven we ook per e-mail bereikbaar op info@deleukstetandartsvangouda.nl

 • Nieuwe patiënt

   

  De leukste Tandarts van Gouda neemt nieuwe patiënten aan.

  Hoe gaat het in zijn werk?

  Een nieuwe patiënt schrijft zich in op de website of belt met De leukste Tandarts van Gouda (0182 – 20 00 11).

  De Leukste Tandarts van Gouda verwerkt uw gegevens en neemt telefonisch contact met u op voor een intakegesprek. Op de betreffende afspraak krijgt u  een intake gesprek door de vaste behandelaar. In deze eerste afspraak gaat de behandelaar het volgende doen;

  1. De door u ingevulde vragenlijst met betrekking tot uw medische historie doornemen
  2. Soms een overzichtsfoto maken (Als er recente foto’s aanwezig van uw vorige tandarts zullen we geen foto’s maken dit scheelt kosten voor u)
  3. En controle uitvoeren (op deze manier kunnen we een goed beeld krijgen van de staat van uw gebit, waarna we een persoonlijk zorgplan voor u opstellen).
   U wensen en verwachtingen bespreken om zo lang mogelijk van u gebit te genieten zonder onnodige kosten voor u.
  4. Het is ook mogelijk dat u alleen een afspraak maakt voor een rondleiding om u een indruk te geven van onze Tandartspraktijk en u later wilt besluiten om patiënt te worden.

  Wat u moet weten

  U belt of stuurt een mail naar uw vorige tandarts en verzoekt hem of haar uw medische gegevens inclusief foto’s naar De leukste Tandarts van Gouda te zenden.

  E-mail: info@deleukstetandartsvangouda.nl

  U kunt zich hier naast aanmelden als nieuwe patiënt.

  Burgerservicenummer

  Iedereen die in Nederland bij een gemeente staat ingeschreven heeft een burgerservicenummer (BSN). Dit unieke, persoonsgebonden nummer staat op uw paspoort of identiteitskaart en in uw rijbewijs. Sinds 1 juni 2009 moet de gezondheidszorg het BSN van de patiënt in de administratie opnemen. Ook moet uw zorgverlener zeker weten dat u degene bent die hoort bij het BSN en de andere gegevens in zijn administratie. Daartoe dient u bij een eerste bezoek een geldig legitimatiebewijs te tonen. Neem dus altijd een geldig identiteitsdocumenten mee!

  U kunt zich inschrijven door een e-mail naar ons te versturen. Wij maken een patiëntenkaart voor u aan en bellen u zo spoedig mogelijk om de eerste afspraak in te plannen. Heeft u nog vragen, bel ons dan gerust.

   

  Patiënt worden

  Wilt u patiënt worden? Wij nemen zowel nieuwe patiënten aan bij de tandarts als bij de mondhygiënist. Schrijft u zich in via:

  E: info@deleukstetandartsvangouda.nl
  T: 0182 - 20 00 11

  De Leukste Tandarts van Gouda

  De tandarts en het team van De Leukste Tandarts van Gouda bieden u zorg, persoonlijke aandacht en adviezen voor uw mond en gebit. Want goede mondverzorging is belangrijk. Voor een eerste indruk èn voor uw gezondheid.

  Contactgegevens

  Willem Barentszlaan 26
  2803 XP Gouda

  0182 - 20 00 11
  info@deleukstetandartsvangouda.nl
    0182 - 20 00 11 (alleen WhatsApp)