Uw Tandarts

Uw tanden in vertrouwde handen

Bijna nergens voel je je als patiënt zo ‘overgeleverd’ aan de deskundigheid en zorg van een ander als bij de tandarts. Daarom vinden wij het heel belangrijk dat er ook echt een vertrouwensrelatie tussen u en uw behandelaar ontstaat. Dat vertrouwen wordt uiteraard gevoed door de bewezen deskundigheid van uw behandelaar. Maar ook door de wijze waarop uw tandarts u voorlicht, voorbereidt en met u overlegt.

‘Eerst luisteren, dan boren’ is ons devies

Vandaar dat we zoveel aandacht schenken aan het samen met u uitstippelen van een behandelplan. Een plan waarin uw persoonlijke wensen, verwachtingen, gevoeligheden en (financiële) omstandigheden nadrukkelijk meegenomen worden.

In de praktijk gaat het vaak om teamwork

Female dentist examining medical scan of young woman's teeth.

Goed om te weten: uw tandarts maakt deel uit van een heel team van specialisten op het gebied van tandheelkundige zorg. Zo vindt u bij ons bijvoorbeeld ook een tandtechnieker en mondhygiënist. Zijn we naast de gewone, reguliere tandheelkundige zorg ook gespecialiseerd in cosmetische ingrepen. En beschikken we zelfs over een anesthesioloog en pijnspecialist die met zijn eigen narcoseteam ervoor zorgt dat u geen pijn hoeft te lijden.

Maak een afspraak

Kennismaken, behoefte aan een second opinion of meteen maar een afspraak maken? Laat hier uw gegevens achter, dan wordt u zo spoedig mogelijk teruggebeld om een datum te prikken.