Cosmetisch

Beter voor de dag met een mooie lach

Blije tandartsUw tanden bepalen voor een groot deel de uitstraling van uw gezicht. Geen wonder dus dat we niet alleen veel aandacht besteden aan de gezondheid van uw gebit, maar ons er ook op hebben toegelegd om uw gebit op z’n voordeligst te laten uitkomen.

Een kroon op ons werk, of…?

Zowel het plaatsen van kronen, implantaten, facings of bruggen, als het voorschrijven van een beugel of het bleken van uw tanden behoren in principe tot de mogelijkheden. Overigens gaat het bij sommige van deze ingrepen vaak niet alleen om een louter cosmetische ingreep, maar is de behandeling tevens preventief noodzakelijk om latere klachten te voorkomen of de functionaliteit en conditie van uw gebit te verbeteren.

Het complete plaatje

Vraag ons gerust welke behandeling of oplossing in uw specifieke geval de beste resultaten oplevert. Wij nemen er graag de tijd voor om u uitgebreid voor te lichten over de verschillende opties, de duur en het te verwachten verloop van de door u gewenste behandeling, en de kosten die een dergelijke ingreep met zich meebrengt.

Maak een afspraak

U kunt hier een geheel vrijblijvend intakegesprek aanvragen.